Reklam

Al Sancak Shqip

Shiko Al Sancak

Overview
Al Sancak është një serial televiziv turk aksion, ushtarak dhe dramë i nënshkruar nga Bozdağ Film, episodi i parë i të cilit u transmetua më 19 janar 2023, me regji të Can Emre dhe me shkrim nga Atilla Engin, Mehmet Arı dhe Selman Kılıçaslan. Rolet kryesore ndahen nga Uğur Güneş dhe Gülsim Ali.
Al Sancak shiko
Al Sancak episodi i fundit
seriale turke
me titra shqip
gjitha
serialet
Al Sancak Shqipe
cilat Seriale
shikoj
Al Sancak shikojnë
Al Sancak episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close