Reklam

Mucize Doktor Shqip

Shiko Mucize Doktor

Overview
Mjek mrekulli (turqisht: Mucize Doktor) është një serial spitalor turk që flet për kirurgun e ri me autizëm dhe talent izolues Ali Vefa në Berhayat Hastanesi në Stamboll, i cili transmetohet në kanalin televiziv turk FOX Türkiye që nga 12 shtatori 2019. Është një përshtatje e serialit televiziv të Koresë së Jugut, Doktori i mirë, i cili u transmetua në kanalin KBS 2 në 2013. Është një nga serialet televizive turke më të suksesshme; Më 26 shtator 2019, episodi i tretë arriti pjesën më të lartë të tregut të matur ndonjëherë në sistemin e matjes së vlerësimeve TNS në grupin e synuar përkatës për reklamat. Në episodet pasuese u vendosën rekorde të reja. Ai u shit gjithashtu në më shumë se 40 vende në shfaqjen televizive MIPCOM në Kanë 2019. Për shkak të pandemisë COVID-19 në Turqi, xhirimet dhe transmetimi televiziv i sezonit të parë u anulua dhe përfundoi në fund të marsit 2020. Në korrik rifilluan xhirimet për sezonin e dytë. Kjo përfundoi me finalen më 27 maj 2021. Seriali përbëhet nga 64 episode.
Mucize Doktor shiko
Mjek episodi i fundit
seriale turke
Mjek me titra shqip
gjitha
serialet
gjuhen Shqipe
cilat Seriale
mrekulli shikoj
Mucize Doktor shikojnë
mrekulli episodi i fundit
Shiko Mucize Doktor 84.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 83.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 82.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 81.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 80.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 79.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 78.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 77.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 76.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 75.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 74.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 73.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 72.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 71.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 70.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 69.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 68.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 67.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 66.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 65.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 64.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 63.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 62.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 61.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 60.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 59.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 58.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 57.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 56.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 55.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 54.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 53.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 52.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 51.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 50.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 49.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 48.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 47.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 45.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 44.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 43.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 42.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 41.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 40.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 39.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 38.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 37.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 36.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 35.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 34.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 33.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 32.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 31.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 30.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 29.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 28.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 27.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 26.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 25.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 24.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 23.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 22.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 21.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 20.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 19.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 18.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 17.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 16.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 15.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 14.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 13.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 12.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 11.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 10.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 9.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 8.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 7.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 5.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 4.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 3.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 2.Episode Shqip
Shiko Mucize Doktor 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close