Reklam

Ariza Shqip

Shiko Ariza

Overview
Ariza Shtigjet e taksistit Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) dhe Doktor Halide (Ayça Ayşin Turan) kryqëzohen në një aventurë me taksi dhe dy njerëz nga botë të ndryshme nisen për një dashuri të rrezikshme. Ali Rıza, i cili nuk ka askënd pas tij përballë padrejtësisë, vendos të shkojë përpara mbretërve mafioz dhe me gjithë vështirësitë, Halide dhe të dashurit e saj janë me të në këtë rrugë të vështirë.
Ariza shiko seriale
Ariza seriale turke
Ariza me titra shqip
Ariza gjitha serialet
shikoj
shikojnë
Ariza episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close