Reklam

Gonul Dagi Shqip

Shiko Gonul Dagi

Overview
Gonul Dagi ("Mali i Zemrave") është një serial komedi-dramë turke i vitit 2020 me regji nga Yahya Samancı. Seriali u shfaq premierë në TRT 1 më 17 tetor 2020. Ai bazohet në motivet e tregimeve të pabotuara të Mustafa Çiftçit. Berk Atan dhe Gülsim Ali luajnë rolet kryesore në serial. Taneri, Ramazani dhe Veysel janë 3 kushërinj. Ata jetojnë në Gedelli. Ka një mal në qytetin e Gedelli. Quhet “Mali i Zemrave”. Këtu kush vuan nga dashuria, një shkëmb rrokulliset dhe bie nga ai mal. Babai i Tanerit vdiq shpejt. Nga ana tjetër, baballarët e Ramazanit dhe Vejselit ankohen me njëri-tjetrin për një temë që nuk e dinë dhe as nuk e harrojnë dhe elitat flasin fshehurazi me njëri-tjetrin. Kushërinjtë vendosin të ndërtojnë një avion. Kjo është kur Taner thërret inxhinierët e avionëve. Megjithatë, inxhinierët e avionëve mbeten në rrugë. Ata mendojnë se inxhinierët e parë gjeologë që shohin janë inxhinierë avionësh dhe i sjellin në vendbanim. Megjithatë, atëherë del se inxhinierët nuk janë ai inxhinier. Në këtë kohë, Taner gjen Dilek si një inxhinier gjeologjik. Kjo ngjarje e ndodhur disa vite më vonë, pasohet nga ngjarje të tjera. Në vazhdimësi të serialit tregohet jeta e njerëzve të Gedellit.
Gonul Dagi shiko
episodi i fundit
seriale turke
Gonul Dagi me titra shqip
Gonul Dagi gjitha
serialet
Gonul Dagi gjuhen Shqipe
Gonul Dagi Seriale
shikoj
Gonul Dagi shikojnë
Gonul Dagi episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close