Reklam

Omer Shqip

Shiko Omer

Overview
Omer, më i vogli nga tre vëllezërit, është një personazh i qetë dhe konciz me një botë të brendshme të pasur. Një ditë, ai takon Gamze, një grua e moshuar me një fëmijë, e cila bie në dashuri me të. Edhe pse Gamze ka guximin dhe guximin të jetë me Ömerin, ajo vepron frikacakisht. Ndërsa përvojat e tij të së shkuarës e dekurajojnë, ai gjithashtu përjeton frikën se mos humbasë përsëri rrugën e tij në jetën që po përpiqet të vendosë në rregull. Ömer detyrohet në një martesë që nuk e dëshiron nga motra, vëllai dhe babai i tij. Edhe pse Gamze dhe Ömer u rezistojnë të gjitha vështirësive dhe përpiqen të vazhdojnë dashurinë e tyre me pasion, pengesat e tyre do të jenë të mëdha.[5]
Omer seriale shqip
seriale turke
seriale turke me titra shqip
omer shqip
seriale turke shqip
omer me titra shqip
Shiko Omer 156.Episode Shqip
Shiko Omer 155.Episode Shqip
Shiko Omer 154.Episode Shqip
Shiko Omer 153.Episode Shqip
Shiko Omer 152.Episode Shqip
Shiko Omer 151.Episode Shqip
Shiko Omer 113.Episode Shqip
Shiko Omer 112.Episode Shqip
Shiko Omer 111.Episode Shqip
Shiko Omer 110.Episode Shqip
Shiko Omer 109.Episode Shqip
Shiko Omer 108.Episode Shqip
Shiko Omer 107.Episode Shqip
Shiko Omer 106.Episode Shqip
Shiko Omer 105.Episode Shqip
Shiko Omer 104.Episode Shqip
Shiko Omer 103.Episode Shqip
Shiko Omer 102.Episode Shqip
Shiko Omer 101.Episode Shqip
Shiko Omer 100.Episode Shqip
Shiko Omer 99.Episode Shqip
Shiko Omer 98.Episode Shqip
Shiko Omer 97.Episode Shqip
Shiko Omer 96.Episode Shqip
Shiko Omer 95.Episode Shqip
Shiko Omer 95.Episode Shqip
Shiko Omer 94.Episode Shqip
Shiko Omer 94.Episode Shqip
Shiko Omer 93.Episode Shqip
Shiko Omer 93.Episode Shqip
Shiko Omer 92.Episode Shqip
Shiko Omer 91.Episode Shqip
Shiko Omer 90.Episode Shqip
Shiko Omer 89.Episode Shqip
Shiko Omer 89.Episode Shqip
Shiko Omer 88.Episode Shqip
Shiko Omer 88.Episode Shqip
Shiko Omer 87.Episode Shqip
Shiko Omer 87.Episode Shqip
Shiko Omer 86.Episode Shqip
Shiko Omer 85.Episode Shqip
Shiko Omer 84.Episode Shqip
Shiko Omer 83.Episode Shqip
Shiko Omer 82.Episode Shqip
Shiko Omer 81.Episode Shqip
Shiko Omer 80.Episode Shqip
Shiko Omer 79.Episode Shqip
Shiko Omer 78.Episode Shqip
Shiko Omer 77.Episode Shqip
Shiko Omer 76.Episode Shqip
Shiko Omer 75.Episode Shqip
Shiko Omer 74.Episode Shqip
Shiko Omer 73.Episode Shqip
Shiko Omer 72.Episode Shqip
Shiko Omer 71.Episode Shqip
Shiko Omer 71.Episode Shqip
Shiko Omer 70.Episode Shqip
Shiko Omer 70.Episode Shqip
Shiko Omer 69.Episode Shqip
Shiko Omer 69.Episode Shqip
Shiko Omer 68.Episode Shqip
Shiko Omer 67.Episode Shqip
Shiko Omer 66.Episode Shqip
Shiko Omer 65.Episode Shqip
Shiko Omer 64.Episode Shqip
Shiko Omer 63.Episode Shqip
Shiko Omer 62.Episode Shqip
Shiko Omer 61.Episode Shqip
Shiko Omer 60.Episode Shqip
Shiko Omer 59.Episode Shqip
Shiko Omer 58.Episode Shqip
Shiko Omer 57.Episode Shqip
Shiko Omer 56.Episode Shqip
Shiko Omer 55.Episode Shqip
Shiko Omer 54.Episode Shqip
Shiko Omer 53.Episode Shqip
Shiko Omer 52.Episode Shqip
Shiko Omer 51.Episode Shqip
Shiko Omer 50.Episode Shqip
Shiko Omer 49.Episode Shqip
Shiko Omer 48.Episode Shqip
Shiko Omer 47.Episode Shqip
Shiko Omer 46.Episode Shqip
Shiko Omer 45.Episode Shqip
Shiko Omer 44.Episode Shqip
Shiko Omer 43.Episode Shqip
Shiko Omer 42.Episode Shqip
Shiko Omer 41.Episode Shqip
Shiko Omer 40.Episode Shqip
Shiko Omer 39.Episode Shqip
Shiko Omer 38.Episode Shqip
Shiko Omer 37.Episode Shqip
Shiko Omer 36.Episode Shqip
Shiko Omer 35.Episode Shqip
Shiko Omer 34.Episode Shqip
Shiko Omer 33.Episode Shqip
Shiko Omer 32.Episode Shqip
Shiko Omer 31.Episode Shqip
Shiko Omer 30.Episode Shqip
Shiko Omer 29.Episode Shqip
Shiko Omer 28.Episode Shqip
Shiko Omer 27.Episode Shqip
Shiko Omer 26.Episode Shqip
Shiko Omer 25.Episode Shqip
Shiko Omer 24.Episode Shqip
Shiko Omer 23.Episode Shqip
Shiko Omer 22.Episode Shqip
Shiko Omer 21.Episode Shqip
Shiko Omer 20.Episode Shqip
Shiko Omer 19.Episode Shqip
Shiko Omer 18.Episode Shqip
Shiko Omer 17.Episode Shqip
Shiko Omer 16.Episode Shqip
Shiko Omer 15.Episode Shqip
Shiko Omer 14.Episode Shqip
Shiko Omer 13.Episode Shqip
Shiko Omer 12.Episode Shqip
Shiko Omer 11.Episode Shqip
Shiko Omer 10.Episode Shqip
Shiko Omer 9.Episode Shqip
Shiko Omer 8.Episode Shqip
Shiko Omer 7.Episode Shqip
Shiko Omer 6.Episode Shqip
Shiko Omer 5.Episode Shqip
Shiko Omer 4.Episode Shqip
Shiko Omer 3.Episode Shqip
Shiko Omer 2.Episode Shqip
Shiko Omer 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close