Reklam

Kul Masali Shqip

Shiko

Overview
Arat Giraylı (Gökhan Alkan), trashëgimtari i familjes Giraylı, një nga familjet më të pasura dhe më të themeluara në Turqi, takon Özge (Sevda Erginci), e cila vjen nga një prejardhje e varfër dhe modeste, bien në dashuri me shikim të parë dhe marrin i martuar. Özge ka rreth 6 vite që punon si kuzhiniere në një restorant. Kur Özge hyn në pallatin ku familja e Aratit jeton si nuse, befas e çon atë nga një histori dashurie në një botë plot intriga. Shpërthimet e zemërimit nga e kaluara e të shoqit, ambicia e motrës së Özge-s, Behiye (Gizem Güneş) për pasuri dhe hija e gruas së Aratit, Jale (Başak Gümülcinelioğlu), e cila vdiq në rrethana të dyshimta, e bëjnë edhe më të komplikuar udhëtimin e vështirë të Özge.
shiko Kul Masali
seriale shqip
seriale turke
seriale turke me titra shqip
shqip
seriale turke shqip
me titra shqip
Kul Masali shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close