Reklam

Ask mantik intikam Shqip

Shiko Ask mantik intikam

Overview
Ask mantik intikam : Ndërsa Esra mendon se zgjohet në një nga mëngjeset e saj të zakonshme, ajo befas e gjen veten të rrethuar nga lajmet e Ozanit, shfaqja e tij në televizion dhe fotot e tij të mëdha në billborde. Ish-bashkëshorti i saj Ozan, me të cilin u divorcua dy vite më parë, është kudo. Ai gjithashtu ka ndryshuar shumë. Ozan, i cili qëlloi një qindarkë kur Esra u largua, është bërë një person krejtësisht tjetër. Ai është shumë i suksesshëm, shumë i pashëm dhe shumë i pasur. Ndërsa jeta e saj ndryshoi falë aplikacionit në rrjetet sociale që gjeti Ozan, Esra qëndroi në vend. Para se Esra të mund ta kapërcejë tronditjen e saj, ajo del ballë për ballë me Ozanin. Por Ozan, i cili e donte Esrën aq sa të vdiste, nuk është më përballë saj. Ai është një njeri i ftohtë, arrogant, plot inat ndaj Esrës. Ky takim aktivizon ndjenjat që të dy mendojnë se kanë mbaruar. Mjaft e çuditshme, të dy kujtojnë gjëra të ndryshme kur mendojnë për martesën e tyre. Për Esrën, martesa do të thotë një strehë e sigurt. Esra, e cila kishte një fëmijëri të mbushur me falimentime dhe dëbime për shkak të jetës aventureske të biznesit të babait të saj, dëshmoi se sa fort u përpoq ta mbante gjallë këtë familje nëna e saj, e dashuruar me të atin. Esra, e cila mendon se nëse kjo është dashuri, unë nuk ekzistoj, është e vendosur të martohet me dikë që e do dhe i beson shumë. Ozan ra në dashuri me Esrën me shikim të parë. Sapo Esra sheh Ozanin, kupton se ai është personi që kërkon dhe martohen në një kohë të shkurtër. Megjithatë, kur Ozan jep dorëheqjen nga puna e tij e rregullt për të qenë në gjendje të bëjë punën e ëndrrave të tij, porti i sigurt i Esrës shkatërrohet papritmas. Meqenëse Ozan nuk mund të gjejë një investitor për idetë e tij krijuese, jetesa e shtëpisë i mbetet tërësisht Esrës. Esra fillon të punojë shumë punë për të paguar qiranë dhe faturat. Esra, e cila bëri një martesë logjike për të mos u bërë si nëna e saj, ka rënë në një gjendje më të keqe se nëna e saj. Edhe pse ajo përpiqet ta mbajë të gjallë martesën e tyre për një kohë, më në fund ajo heq dorë. Por në fakt, arsyet e ndarjes për të dy nuk janë ato që duken. Në mbrëmjen e ditës që u takuan, Esra i thotë shoqes së saj Zeynos se pret një falje nga Ozani për përvojat e saj të kaluara, ndërsa Ozan i zemëruar i tregon ndihmësit të tij Musait sesi Esra e sakrifikoi lehtësisht në kohë. Por ajo që asnjëri prej tyre nuk e kupton është se sa përshtypje u bën kur shohin njëri-tjetrin. Të nesërmen Esra vishet dhe shkon në zyrën e Ozanit duke menduar se Ozani do të kërkojë falje për atë që ka bërë në të kaluarën dhe do të pajtohet me telefonatën e Ozanit. Megjithatë, qëllimi i Ozanit është i ndryshëm. Ozani, i cili nuk mund t'i jepte ushqim Esrës sepse nuk kishte para në momentin e divorcit, nxjerr një zarf plot me para dhe ia vendos Esrës. Qëllimi i tij i vërtetë është të lëndojë Esrën, të cilën ai mendon se e la për para, duke i dhënë asaj një mësim të mirë. Duke kuptuar se po e thërrisnin për ta poshtëruar, Esra grisi zarfin dhe u largua me Ozanin edhe më të inatosur se më parë. Tani është radha e Esrës për të ndrequr krenarinë e saj të thyer. Duke parë njoftimin e praktikantit të kompanisë së Ozanit, Esra bën planin e saj. Ajo do të aplikojë në kompaninë e Ozanit duke aplikuar për reklamën dhe do të largohet nga jeta e tij vetëm kur Ozan të dashurohet sërish me të dhe të bjerë në këmbët e saj.
Ask mantik intikam shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
gjuhen Shqipe
Ask mantik intikam Seriale
shikoj
Ask mantik intikam shikojnë
Ask mantik intikam episodi i fundit
Shiko Ask mantik intikam 126.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 125.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 124.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 123.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 122.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 121.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 120.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 119.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 118.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 117.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 116.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 115.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 114.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 113.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 112.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 111.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 110.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 109.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 108.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 107.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 106.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 105.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 104.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 103.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 102.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 101.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 100.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 99.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 98.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 97.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 96.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 95.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 94.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 93.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 92.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 91.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 90.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 89.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 88.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 87.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 86.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 85.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 84.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 83.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 82.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 81.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 80.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 79.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 78.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 77.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 76.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 75.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 74.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 73.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 72.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 71.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 70.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 69.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 68.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 67.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 66.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 65.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 64.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 63.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 62.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 61.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 60.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 59.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 58.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 57.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 56.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 55.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 54.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 53.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 52.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 51.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 50.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 49.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 48.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 47.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 46.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 45.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 44.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 43.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 42.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 41.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 40.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 39.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 38.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 37.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 36.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 35.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 34.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 33.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 32.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 31.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 30.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 29.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 28.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 27.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 26.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 25.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 24.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 23.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 22.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 21.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 20.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 19.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 18.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 17.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 16.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 15.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 14.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 13.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 12.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 11.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 10.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 9.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 8.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 7.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 6.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 5.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 4.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 3.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 2.Episode Shqip
Shiko Ask mantik intikam 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close