Reklam

Barbaros Hajreddin Shqip

Shiko Barbaros Hajreddin

Overview
Barbaroslar: Shpata e Mesdheut, firmosur nga ES Film, filloi të transmetohet në TRT 1 më 16 shtator 2021, me regji të Berat Özdoğan dhe skenar nga Serdar Özönalan dhe Hasan Erimez, një serial televiziv turk historik, fiksion, aksion dhe aventurë. është një seri. Në serial tregohet jeta e marinarit të famshëm Barbaros Hayreddin Pasha, i njohur si kapiteni i parë pasha dhe kapiten deti i Perandorisë Osmane dhe tre vëllezërve të tjerë të tij.
Barbaros Hajreddin shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj
shikojnë
episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close