Reklam

Kizilcik Serbeti Shqip

Shiko Kizilcik Serbeti

Overview
Kizilcik Serbeti Sherbet boronicë (turqisht: Kızılcık Şerbeti) është një serial televiziv dramatik turk i vitit 2022 i krijuar nga Gold Film. Luajnë: Barysh Kilic, Evrim Alasia, Sila Türkoglu, Dogukan Gyungor. Seriali i parë u transmetua më 28 tetor 2022. Regjisor i serialit është Hakan Kirvavac. Skenari i serialit është Istanbul Yazi, Melis Civelek. Ngjarjet sillen rreth një gruaje të re të quajtur Kyviljim. Ajo rriti dy vajza dhe Kyvildzhim gjithmonë përpiqej t'i kushtonte vëmendje të veçantë edukimit të tyre. Chimen ishte vajza më e vogël dhe tani ajo studion në shkollë të mesme. Doga është vajza e madhe dhe po studion në një universitet mjekësor për t'u bërë dentiste. Kyviljim gjithmonë ëndërronte vetëm për një gjë, domethënë t'i shihte fëmijët e saj të suksesshëm dhe, më e rëndësishmja, të lumtur në të ardhmen. Së shpejti, fati e bashkon Dogën me një djalë të qetë, të këndshëm dhe të rezervuar, Fatih. Një shkëndijë fluturoi menjëherë mes tyre dhe ata vendosën të zhvillojnë më tej marrëdhënien e tyre. Familja e personazhit kryesor ishte moderne, e vetë-mjaftueshme dhe këndvështrimi i saj për jetën ishte gjithmonë realist. Ata janë mësuar me pavarësinë dhe barazinë e grave, gjë që është shumë e ndryshme nga familja e Fatihut. Prindërit e tij kanë besime të kundërta dhe konservatore. Askush nuk do të ndryshojë rregullat e vendosura prej kohësh për hir të një çifti të ri.
kizilcik serbeti me titra shqip
Kizilcik Serbeti
Kizilcik Serbeti shiko
shiko Kizilcik Serbeti
episodi i fundit
seriale turke
Kizilcik Serbeti me titra shqip
gjitha
serialet
gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj
shikojnë
episodi i fundit
Shiko Kizilcik Serbeti 189.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 188.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 183.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 182.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 177.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 176.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 175.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 174.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 173.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 172.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 134.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 133.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 132.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 128.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 127.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 126.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 125.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 124.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 123.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 122.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 121.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 120.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 119.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 118.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 117.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 116.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 115.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 114.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 113.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 112.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 111.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 110.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 109.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 108.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 107.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 106.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 105.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 104.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 103.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 102.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 101.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 100.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 99.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 98.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 97.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 96.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 95.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 94.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 93.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 92.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 91.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 90.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 89.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 88.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 87.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 86.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 85.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 84.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 83.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 82.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 81.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 80.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 79.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 78.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 77.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 76.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 75.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 74.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 73.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 72.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 71.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 70.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 69.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 68.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 67.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 66.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 65.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 64.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 63.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 62.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 61.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 60.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 59.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 58.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 57.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 56.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 55.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 54.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 53.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 52.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 51.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 50.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 49.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 48.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 47.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 46.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 45.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 44.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 43.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 42.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 41.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 40.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 39.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 38.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 37.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 36.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 35.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 34.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 33.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 32.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 31.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 30.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 29.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 28.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 27.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 26.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 25.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 24.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 23.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 22.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 21.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 20.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 19.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 18.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 17.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 16.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 15.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 14.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 13.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 12.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 11.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 10.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 9.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 8.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 7.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 6.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 5.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 4.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 3.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 2.Episode Shqip
Shiko Kizilcik Serbeti 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close