Reklam

Mahkum Shqip

Shiko Mahkum

Overview
Mahkum : I burgosuri është një serial televiziv turk aksion dhe dramë i nënshkruar nga MF Production, episodi i parë i të cilit u transmetua më 14 dhjetor 2021. Është përshtatur nga seriali koreano-jugor i pandehuri i pafajshëm. Seriali, i cili përbëhej nga 2 sezone, përfundoi me episodin e 31-të të publikuar më 29 tetor 2022. Fırat Bulut (Onur Tuna) është një prokuror publik i suksesshëm. Kur zgjohet një mëngjes, e gjen veten në burg si vrasësi i gruas dhe fëmijës së tij. Ai ka amnezi dhe nuk mban mend asgjë. E gjithë Turqia e njeh Firatin si vrasës të fëmijëve dhe grave. Firat po përpiqet të pastrojë emrin e tij. Barış Yesari (İsmail Hacıoğlu) u zhduk pasi u arratis nga spitali psikiatrik dhe ra në ujë për të mos rënë në duart e prokurorit Fırat Bulut. Yesari, i cili dihet se ka vdekur, ka krijuar një ekip të burgosurish për veten e tij si kundërpërgjigje ndaj drejtësisë së Firatit dhe atyre si ai, dhe ai do të drejtojë ekipin e tij në 'Underground'. Barış tani kthehet për të sunduar botën e krimit në tërbim për të ndëshkuar shkaqet e krimeve. Fırat Bulut, i cili është në pushim pa pagesë, ngre një ekip me Hacı Alagoz dhe inspektorin Mami për të rrëzuar ekipin e Underground.
Mahkum
burgosuri
shiko seriale
seriale turke
Mahkum me titra shqip
Mahkum gjitha serialet
Mahkum gjuhen Shqipe
cilat Seriale Mahkum
shikoj Mahkum
Mahkum shikojnë
Mahkum episodi i fundit
Shiko Mahkum 93.Episode Shqip
Shiko Mahkum 92.Episode Shqip
Shiko Mahkum 91.Episode Shqip
Shiko Mahkum 90.Episode Shqip
Shiko Mahkum 89.Episode Shqip
Shiko Mahkum 88.Episode Shqip
Shiko Mahkum 87.Episode Shqip
Shiko Mahkum 86.Episode Shqip
Shiko Mahkum 85.Episode Shqip
Shiko Mahkum 84.Episode Shqip
Shiko Mahkum 83.Episode Shqip
Shiko Mahkum 82.Episode Shqip
Shiko Mahkum 81.Episode Shqip
Shiko Mahkum 80.Episode Shqip
Shiko Mahkum 79.Episode Shqip
Shiko Mahkum 78.Episode Shqip
Shiko Mahkum 77.Episode Shqip
Shiko Mahkum 76.Episode Shqip
Shiko Mahkum 75.Episode Shqip
Shiko Mahkum 74.Episode Shqip
Shiko Mahkum 73.Episode Shqip
Shiko Mahkum 72.Episode Shqip
Shiko Mahkum 71.Episode Shqip
Shiko Mahkum 70.Episode Shqip
Shiko Mahkum 69.Episode Shqip
Shiko Mahkum 68.Episode Shqip
Shiko Mahkum 67.Episode Shqip
Shiko Mahkum 66.Episode Shqip
Shiko Mahkum 65.Episode Shqip
Shiko Mahkum 64.Episode Shqip
Shiko Mahkum 63.Episode Shqip
Shiko Mahkum 62.Episode Shqip
Shiko Mahkum 61.Episode Shqip
Shiko Mahkum 60.Episode Shqip
Shiko Mahkum 59.Episode Shqip
Shiko Mahkum 58.Episode Shqip
Shiko Mahkum 57.Episode Shqip
Shiko Mahkum 56.Episode Shqip
Shiko Mahkum 55.Episode Shqip
Shiko Mahkum 54.Episode Shqip
Shiko Mahkum 53.Episode Shqip
Shiko Mahkum 52.Episode Shqip
Shiko Mahkum 51.Episode Shqip
Shiko Mahkum 50.Episode Shqip
Shiko Mahkum 49.Episode Shqip
Shiko Mahkum 48.Episode Shqip
Shiko Mahkum 47.Episode Shqip
Shiko Mahkum 46.Episode Shqip
Shiko Mahkum 45.Episode Shqip
Shiko Mahkum 44.Episode Shqip
Shiko Mahkum 43.Episode Shqip
Shiko Mahkum 42.Episode Shqip
Shiko Mahkum 41.Episode Shqip
Shiko Mahkum 40.Episode Shqip
Shiko Mahkum 39.Episode Shqip
Shiko Mahkum 38.Episode Shqip
Shiko Mahkum 37.Episode Shqip
Shiko Mahkum 36.Episode Shqip
Shiko Mahkum 35.Episode Shqip
Shiko Mahkum 34.Episode Shqip
Shiko Mahkum 33.Episode Shqip
Shiko Mahkum 32.Episode Shqip
Shiko Mahkum 31.Episode Shqip
Shiko Mahkum 30.Episode Shqip
Shiko Mahkum 29.Episode Shqip
Shiko Mahkum 28.Episode Shqip
Shiko Mahkum 27.Episode Shqip
Shiko Mahkum 26.Episode Shqip
Shiko Mahkum 25.Episode Shqip
Shiko Mahkum 24.Episode Shqip
Shiko Mahkum 23.Episode Shqip
Shiko Mahkum 22.Episode Shqip
Shiko Mahkum 21.Episode Shqip
Shiko Mahkum 20.Episode Shqip
Shiko Mahkum 19.Episode Shqip
Shiko Mahkum 18.Episode Shqip
Shiko Mahkum 17.Episode Shqip
Shiko Mahkum 16.Episode Shqip
Shiko Mahkum 15.Episode Shqip
Shiko Mahkum 14.Episode Shqip
Shiko Mahkum 13.Episode Shqip
Shiko Mahkum 12.Episode Shqip
Shiko Mahkum 11.Episode Shqip
Shiko Mahkum 10.Episode Shqip
Shiko Mahkum 9.Episode Shqip
Shiko Mahkum 8.Episode Shqip
Shiko Mahkum 7.Episode Shqip
Shiko Mahkum 6.Episode Shqip
Shiko Mahkum 5.Episode Shqip
Shiko Mahkum 4.Episode Shqip
Shiko Mahkum 3.Episode Shqip
Shiko Mahkum 2.Episode Shqip
Shiko Mahkum 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close