Reklam

Alparslan Shqip

Shiko Alparslan

Overview
Alparslan: Büyük Selçuklu (lit. 'Alparslan: Selxhuku i madh') është një serial dramatik aksion historik turk i shkruar nga Serdar Özönalan, me regji nga Sedat İnci dhe prodhuar nga Emre Konuk. Si paraardhëse e "Zgjimi: Selxhuku i Madh", ai përshkruan ngjarjet politike dhe luftërat gjatë sundimit të Alp Arslan si Princ i Perandorisë Selxhuke. Në serial, aktori turk Barış Arduç luan rolin kryesor të Alp Arslan. Seriali u filmua në Studiot Ndërkombëtare të Filmit TRT në vende të ndryshme duke përfshirë Sakarya, Stamboll dhe Kocaeli. Muzikanti turk Gökhan Kırdar kompozoi temën e hapjes ndërsa muzikantët kazakë kompozuan muzikë të tjera duke përdorur instrumente nga bota turke.
Alparslan shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
Alparslan gjitha serialet
shikoj
shikojnë
Alparslan episodi i fundit
Shiko Alparslan 145.Episode Shqip
Shiko Alparslan 144.Episode Shqip
Shiko Alparslan 143.Episode Shqip
Shiko Alparslan 142.Episode Shqip
Shiko Alparslan 141.Episode Shqip
Shiko Alparslan 140.Episode Shqip
Shiko Alparslan 139.Episode Shqip
Shiko Alparslan 138.Episode Shqip
Shiko Alparslan 137.Episode Shqip
Shiko Alparslan 136.Episode Shqip
Shiko Alparslan 135.Episode Shqip
Shiko Alparslan 134.Episode Shqip
Shiko Alparslan 133.Episode Shqip
Shiko Alparslan 132.Episode Shqip
Shiko Alparslan 131.Episode Shqip
Shiko Alparslan 130.Episode Shqip
Shiko Alparslan 129.Episode Shqip
Shiko Alparslan 128.Episode Shqip
Shiko Alparslan 127.Episode Shqip
Shiko Alparslan 126.Episode Shqip
Shiko Alparslan 125.Episode Shqip
Shiko Alparslan 124.Episode Shqip
Shiko Alparslan 123.Episode Shqip
Shiko Alparslan 122.Episode Shqip
Shiko Alparslan 121.Episode Shqip
Shiko Alparslan 120.Episode Shqip
Shiko Alparslan 119.Episode Shqip
Shiko Alparslan 118.Episode Shqip
Shiko Alparslan 117.Episode Shqip
Shiko Alparslan 116.Episode Shqip
Shiko Alparslan 115.Episode Shqip
Shiko Alparslan 114.Episode Shqip
Shiko Alparslan 113.Episode Shqip
Shiko Alparslan 112.Episode Shqip
Shiko Alparslan 111.Episode Shqip
Shiko Alparslan 110.Episode Shqip
Shiko Alparslan 109.Episode Shqip
Shiko Alparslan 108.Episode Shqip
Shiko Alparslan 107.Episode Shqip
Shiko Alparslan 106.Episode Shqip
Shiko Alparslan 105.Episode Shqip
Shiko Alparslan 104.Episode Shqip
Shiko Alparslan 103.Episode Shqip
Shiko Alparslan 102.Episode Shqip
Shiko Alparslan 101.Episode Shqip
Shiko Alparslan 100.Episode Shqip
Shiko Alparslan 96.Episode Shqip
Shiko Alparslan 95.Episode Shqip
Shiko Alparslan 94.Episode Shqip
Shiko Alparslan 93.Episode Shqip
Shiko Alparslan 92.Episode Shqip
Shiko Alparslan 91.Episode Shqip
Shiko Alparslan 90.Episode Shqip
Shiko Alparslan 89.Episode Shqip
Shiko Alparslan 88.Episode Shqip
Shiko Alparslan 87.Episode Shqip
Shiko Alparslan 86.Episode Shqip
Shiko Alparslan 85.Episode Shqip
Shiko Alparslan 84.Episode Shqip
Shiko Alparslan 83.Episode Shqip
Shiko Alparslan 82.Episode Shqip
Shiko Alparslan 81.Episode Shqip
Shiko Alparslan 80.Episode Shqip
Shiko Alparslan 79.Episode Shqip
Shiko Alparslan 78.Episode Shqip
Shiko Alparslan 77.Episode Shqip
Shiko Alparslan 76.Episode Shqip
Shiko Alparslan 75.Episode Shqip
Shiko Alparslan 74.Episode Shqip
Shiko Alparslan 73.Episode Shqip
Shiko Alparslan 72.Episode Shqip
Shiko Alparslan 71.Episode Shqip
Shiko Alparslan 70.Episode Shqip
Shiko Alparslan 69.Episode Shqip
Shiko Alparslan 68.Episode Shqip
Shiko Alparslan 67.Episode Shqip
Shiko Alparslan 66.Episode Shqip
Shiko Alparslan 65.Episode Shqip
Shiko Alparslan 64.Episode Shqip
Shiko Alparslan 63.Episode Shqip
Shiko Alparslan 62.Episode Shqip
Shiko Alparslan 61.Episode Shqip
Shiko Alparslan 60.Episode Shqip
Shiko Alparslan 59.Episode Shqip
Shiko Alparslan 58.Episode Shqip
Shiko Alparslan 57.Episode Shqip
Shiko Alparslan 56.Episode Shqip
Shiko Alparslan 55.Episode Shqip
Shiko Alparslan 54.Episode Shqip
Shiko Alparslan 53.Episode Shqip
Shiko Alparslan 52.Episode Shqip
Shiko Alparslan 51.Episode Shqip
Shiko Alparslan 50.Episode Shqip
Shiko Alparslan 49.Episode Shqip
Shiko Alparslan 48.Episode Shqip
Shiko Alparslan 47.Episode Shqip
Shiko Alparslan 46.Episode Shqip
Shiko Alparslan 45.Episode Shqip
Shiko Alparslan 44.Episode Shqip
Shiko Alparslan 43.Episode Shqip
Shiko Alparslan 42.Episode Shqip
Shiko Alparslan 41.Episode Shqip
Shiko Alparslan 40.Episode Shqip
Shiko Alparslan 39.Episode Shqip
Shiko Alparslan 38.Episode Shqip
Shiko Alparslan 37.Episode Shqip
Shiko Alparslan 36.Episode Shqip
Shiko Alparslan 35.Episode Shqip
Shiko Alparslan 34.Episode Shqip
Shiko Alparslan 33.Episode Shqip
Shiko Alparslan 32.Episode Shqip
Shiko Alparslan 31.Episode Shqip
Shiko Alparslan 30.Episode Shqip
Shiko Alparslan 29.Episode Shqip
Shiko Alparslan 28.Episode Shqip
Shiko Alparslan 27.Episode Shqip
Shiko Alparslan 26.Episode Shqip
Shiko Alparslan 25.Episode Shqip
Shiko Alparslan 24.Episode Shqip
Shiko Alparslan 23.Episode Shqip
Shiko Alparslan 22.Episode Shqip
Shiko Alparslan 21.Episode Shqip
Shiko Alparslan 20.Episode Shqip
Shiko Alparslan 19.Episode Shqip
Shiko Alparslan 18.Episode Shqip
Shiko Alparslan 17.Episode Shqip
Shiko Alparslan 16.Episode Shqip
Shiko Alparslan 15.Episode Shqip
Shiko Alparslan 14.Episode Shqip
Shiko Alparslan 13.Episode Shqip
Shiko Alparslan 12.Episode Shqip
Shiko Alparslan 11.Episode Shqip
Shiko Alparslan 10.Episode Shqip
Shiko Alparslan 9.Episode Shqip
Shiko Alparslan 8.Episode Shqip
Shiko Alparslan 7.Episode Shqip
Shiko Alparslan 6.Episode Shqip
Shiko Alparslan 5.Episode Shqip
Shiko Alparslan 4.Episode Shqip
Shiko Alparslan 3.Episode Shqip
Shiko Alparslan 2.Episode Shqip
Shiko Alparslan 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close