Reklam

Korkma Ben Yanindayim Shqip

Shiko

Overview
İnci (Nilsu Berfin Aktaş), bela e syrit të familjes së saj, është studente me bursë në Kolegjin Ulusözler. Ajo mbetet shtatzënë nga djali i shokut të klasës dhe pronarit të shkollës, Mert (Eren Ören). Ndryshon përgjithmonë jeta e dy të rinjve që po përgatiten për provimin e universitetit dhe vrapojnë drejt ëndrrave të tyre. Ndryshimi në jetën e fëmijëve të tyre do të prekë thellë edhe familjet. Nëna e Incit, Seher (Günay Karacaoğlu), punon si portiere në të njëjtën shkollë. Ata luftojnë për fëmijët e tyre në botën që krijuan me Selahattin (Şevket Çoruh). Ëndrra e tyre më e madhe është që vajza e tyre İnci, e cila i ka bërë gjithmonë krenarë, të bëhet mjeke. Turgut (Murat Aygen) është pronar dhe drejtor i Kolegjit Ulusözler. Martesa e tyre me Aylin (Didem Balçın), të cilën ai e shtyp me presion dhe frikë, është si një projekt. Edhe pse Aylin mbetet pjesë e këtij projekti, ajo është e gatshme të bëjë çdo sakrificë për fëmijët e saj. Është kuriozitet se si do të ndikojë foshnja e palindur tek dy të rinjtë dhe familjet e tyre.
Korkma Ben Yanindayim shiko
seriale shqip
seriale turke
seriale turke me titra shqip
shqip
seriale turke shqip
me titra shqip
shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close