Reklam

Annemizi saklarken Shqip

Shiko Annemizi saklarken

Overview
Zeynep Güneş merr një punë si mësuese e përkohshme në një shkollë fillore lokale në qytetin Bandırma. Së shpejti ajo kupton se një nga nxënëset e saj, Melek, po vuan nga abuzimi i fëmijëve nga nëna e saj, Şule, dhe i dashuri i nënës, Cengiz. Kur Zeynep kupton se askush nuk po bën asgjë për të ndihmuar Melekun, ajo i merr gjërat në duart e saj duke falsifikuar vdekjen e Melekut, duke e rrëmbyer, duke e çuar në Stamboll dhe duke u përpjekur të bëhet nëna e saj e re. Megjithatë, kur Şule dhe Cengiz zbulojnë se Melek është në të vërtetë gjallë dhe ia rrëmbejnë shpinën, Şule vendos të përpiqet dhe ta detyrojë Melek që ta dashurojë atë. Dhe kur Şule dhe Cengiz lindin një fëmijë të ri, Hasanin, Melek detyrohet të kujdeset për të, por edhe për veten. Pavarësisht kësaj, Zeynep refuzon të heqë dorë derisa të ketë përsëri Melek me vete. Më në fund, Şule dhe Zeynep kuptojnë se duhet të punojnë së bashku për të rregulluar të gjithë këtë. Historia sillet rreth jetës së Melekut, identitetit të Zeynep dhe lidhjes së pazëvendësueshme mes një nëne dhe vajzës.
Annemizi saklarken shiko
episodi i fundit
seriale turke
me titra shqip
gjitha
serialet
gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj
Annemizi saklarken shikojnë
Annemizi saklarken episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close