Reklam

Sol Yanim Shqip

Shiko Sol Yanim

Overview
Gjysma ime e majtë (turqisht: Sol Yanım) është një serial dramatik turk që shfaqet premierë në vitin 2020. Seriali përfundoi me vetëm 12 episode për shkak të vlerësimeve të ulëta. Selim (Tolga Mendi) dhe Serra (Jozge Yaz) ndjejnë një tërheqje të fortë ndaj njëri-tjetrit në universitetin e themeluar nga babai i Selimit. Serra vjen nga një familje e varfër, ndërsa Selim jeton në pasuri. Të dy ndajnë pikëllimin e të dashurve të tyre të vdekur së fundmi. Vëllai i Serrës u vetëvra dhe babai i saj është një mashtrues që e lë familjen në skamje. Falë Selimit, Serra mori një bursë për të studiuar në universitetin e themeluar nga babai i tij. Ndërkohë, ajo punon në një hotel si shërbyese. Nga ana e tij, Selimi ka humbur nënën e tij, duke u detyruar të jetojë me njerkën e tij, e cila e ka fiksuar gjithë shtëpinë e tij. Serra dhe Selim mbështesin njëri-tjetrin, duke ndarë përvojat e tyre me njëri-tjetrin. Selim e admiron testamentin e Serrës. Universiteti jo vetëm i lidh dy të rinjtë, por i paraqet edhe shumë sfida jetësore. Xhelozia, tradhtia dhe mashtrimi përballen me dashurinë e Serrës dhe Selimit.
Sol Yanim shiko
episodi i fundit
seriale turke
me titra shqip
Sol Yanim gjitha
serialet
Sol Yanim gjuhen Shqipe
Sol Yanim cilat Seriale
Sol Yanim shikoj
shikojnë Sol Yanim
Sol Yanim episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close