Reklam

Uc Kurus Shqip

Shiko Uc Kurus

Overview
Üç Kuruş (përkth. "The Three Pennies") është një serial televiziv turk aksion, dramë komedi dhe krim, i realizuar nga Ay Yapım, me regji nga Sinan Öztürk, shkruar nga Damla Serim, Eset Akçilad dhe Murat Uyurkulak, episodi i parë. prej të cilave u transmetua më 1 nëntor 2021. Rolet kryesore ndahen nga Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora dhe Diren Polatoğulları. Një vrasës serial (Diren Polatoğulları) po ndjek Çıngıraklı, një lagje romake e lidhur ngushtë me pak kujdes për të huajt. Ai lë nga tre qindarka në trupin e secilës prej viktimave të tij dhe çështja i është caktuar Njësisë kundër Krimit të Organizuar. Kapiteni i saj, Efe (Ekin Koç), fillimisht dyshon Kartal (Uraz Kaygılaroğlu), një drejtues mafioz rom, i cili është "mbrojtësi" i lagjes dhe objektivi i Efes. Megjithatë, ndërsa Efe e kupton se Kartal nuk është vrasësi, polici dhe lideri i mafias krijojnë një aleancë të vështirë për të gjetur "Vrasësin serial me tre peni" të Çıngırakli. Efe e ka parë gjithmonë lagjen e Kartalit si një tokë pjellore për kriminelët dhe njerëzit e ulët, por ky rast e ndihmon atë të shohë përmes perspektivës rome. Lidhja e papritur mes vrasësit serial të Three Penny dhe të kaluarës tragjike të Kartalit do të vërë në pikëpyetje gjithçka që ai beson.
Uc Kurus
Uc Kurus shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
Uc Kurus gjitha serialet
Uc Kurus shikoj
shikojnë Uc Kurus
Uc Kurus episodi i fundit
Shiko Uc Kurus 481.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 84.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 83.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 82.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 81.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 80.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 79.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 78.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 77.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 76.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 75.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 74.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 73.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 72.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 71.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 70.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 69.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 68.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 67.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 66.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 65.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 64.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 63.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 62.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 61.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 60.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 59.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 58.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 57.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 56.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 55.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 54.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 53.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 52.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 51.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 50.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 49.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 48.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 47.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 46.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 45.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 44.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 43.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 42.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 41.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 40.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 39.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 38.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 37.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 36.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 35.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 34.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 33.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 32.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 31.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 30.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 29.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 28.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 27.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 26.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 25.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 24.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 23.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 22.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 21.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 20.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 19.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 18.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 17.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 16.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 15.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 14.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 13.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 12.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 11.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 10.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 9.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 8.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 7.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 6.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 5.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 4.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 3.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 2.Episode Shqip
Shiko Uc Kurus 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close