Reklam

Cukur Shqip

Shiko Cukur

Overview
Çukur (përkth. "Gropa") është një serial televiziv thriller psikologjik turk i drejtuar nga Sinan Öztürk dhe i shkruar nga Gökhan Horzum dhe Damla Serim. Premiera u shfaq më 23 tetor 2017 dhe përfundoi më 7 qershor 2021 me gjithsej 131 episode (katër sezone). Kontrolli i Çukurit, një lagje e Stambollit, e identifikuar me krim, është në duart e familjes Koçovali. Edhe pse është kaq e lidhur me krimin, familja ka rregullat e veta. Një nga këto rregulla është ndalimi i drogës. Droga nuk prodhohet, përdoret apo shitet në Çukur, por grupet që janë të reja në lojë përpiqen të thyejnë ndalimin.
Cukur shiko seriale
Cukur seriale turke
Cukur me titra shqip
Cukur gjitha serialet
shikoj
Cukur shikojnë
Cukur episodi i fundit
Shiko Cukur 499.Episode Shqip
Shiko Cukur 498.Episode Shqip
Shiko Cukur 497.Episode Shqip
Shiko Cukur 496.Episode Shqip
Shiko Cukur 495.Episode Shqip
Shiko Cukur 494.Episode Shqip
Shiko Cukur 493.Episode Shqip
Shiko Cukur 492.Episode Shqip
Shiko Cukur 491.Episode Shqip
Shiko Cukur 490.Episode Shqip
Shiko Cukur 489.Episode Shqip
Shiko Cukur 488.Episode Shqip
Shiko Cukur 487.Episode Shqip
Shiko Cukur 486.Episode Shqip
Shiko Cukur 485.Episode Shqip
Shiko Cukur 484.Episode Shqip
Shiko Cukur 483.Episode Shqip
Shiko Cukur 482.Episode Shqip
Shiko Cukur 481.Episode Shqip
Shiko Cukur 480.Episode Shqip
Shiko Cukur 479.Episode Shqip
Shiko Cukur 478.Episode Shqip
Shiko Cukur 477.Episode Shqip
Shiko Cukur 476.Episode Shqip
Shiko Cukur 475.Episode Shqip
Shiko Cukur 474.Episode Shqip
Shiko Cukur 473.Episode Shqip
Shiko Cukur 472.Episode Shqip
Shiko Cukur 471.Episode Shqip
Shiko Cukur 470.Episode Shqip
Shiko Cukur 469.Episode Shqip
Shiko Cukur 468.Episode Shqip
Shiko Cukur 467.Episode Shqip
Shiko Cukur 466.Episode Shqip
Shiko Cukur 465.Episode Shqip
Shiko Cukur 464.Episode Shqip
Shiko Cukur 463.Episode Shqip
Shiko Cukur 462.Episode Shqip
Shiko Cukur 461.Episode Shqip
Shiko Cukur 460.Episode Shqip
Shiko Cukur 459.Episode Shqip
Shiko Cukur 458.Episode Shqip
Shiko Cukur 457.Episode Shqip
Shiko Cukur 456.Episode Shqip
Shiko Cukur 455.Episode Shqip
Shiko Cukur 454.Episode Shqip
Shiko Cukur 453.Episode Shqip
Shiko Cukur 452.Episode Shqip
Shiko Cukur 451.Episode Shqip
Shiko Cukur 450.Episode Shqip
Shiko Cukur 449.Episode Shqip
Shiko Cukur 448.Episode Shqip
Shiko Cukur 447.Episode Shqip
Shiko Cukur 446.Episode Shqip
Shiko Cukur 445.Episode Shqip
Shiko Cukur 444.Episode Shqip
Shiko Cukur 443.Episode Shqip
Shiko Cukur 442.Episode Shqip
Shiko Cukur 441.Episode Shqip
Shiko Cukur 440.Episode Shqip
Shiko Cukur 439.Episode Shqip
Shiko Cukur 438.Episode Shqip
Shiko Cukur 437.Episode Shqip
Shiko Cukur 436.Episode Shqip
Shiko Cukur 435.Episode Shqip
Shiko Cukur 434.Episode Shqip
Shiko Cukur 433.Episode Shqip
Shiko Cukur 432.Episode Shqip
Shiko Cukur 431.Episode Shqip
Shiko Cukur 430.Episode Shqip
Shiko Cukur 429.Episode Shqip
Shiko Cukur 428.Episode Shqip
Shiko Cukur 427.Episode Shqip
Shiko Cukur 426.Episode Shqip
Shiko Cukur 425.Episode Shqip
Shiko Cukur 424.Episode Shqip
Shiko Cukur 423.Episode Shqip
Shiko Cukur 422.Episode Shqip
Shiko Cukur 421.Episode Shqip
Shiko Cukur 420.Episode Shqip
Shiko Cukur 419.Episode Shqip
Shiko Cukur 418.Episode Shqip
Shiko Cukur 417.Episode Shqip
Shiko Cukur 416.Episode Shqip
Shiko Cukur 415.Episode Shqip
Shiko Cukur 414.Episode Shqip
Shiko Cukur 413.Episode Shqip
Shiko Cukur 412.Episode Shqip
Shiko Cukur 411.Episode Shqip
Shiko Cukur 410.Episode Shqip
Shiko Cukur 49.Episode Shqip
Shiko Cukur 48.Episode Shqip
Shiko Cukur 47.Episode Shqip
Shiko Cukur 46.Episode Shqip
Shiko Cukur 45.Episode Shqip
Shiko Cukur 44.Episode Shqip
Shiko Cukur 43.Episode Shqip
Shiko Cukur 42.Episode Shqip
Shiko Cukur 41.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close