Reklam

Kefaret Shqip

Shiko Kefaret

Overview
Kefaret : Shlyerja është një serial televiziv dramatik i prodhuar nga Turqia, i nënshkruar nga 25 Films, episodi i parë i të cilit u publikua më 22 nëntor 2020, me regji nga Mesude Erarslan, shkruar nga Mahinur Ergun dhe me protagonistë Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat dhe Yurdaer Okur. Përshtatur nga romani Konstantiniyye Oteli. Seriali përfundoi me episodin e tij të 35-të, i cili u transmetua më 29 korrik 2021.
Kefaret
shiko seriale
seriale turke
Kefaret me titra shqip
gjitha serialet
gjuhen Shqipe
Kefaret Seriale
Kefaret shikoj
Kefaret shikojnë
episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close