Reklam

Yaban Çiçekleri Shqip

Shiko

Overview
Yaban Çiçekleri tregon historinë e Kiliçit dhe Elës, të bashkuar vite më vonë nga një humbje e dhimbshme, dhe luftën e tyre për të mbrojtur dashurinë e tyre pavarësisht të vërtetave që fshihen prej tyre dhe pengesave mes familjeve të tyre. Pra, në hijen e gjithë asaj që ndodhi, a do të munden Ela dhe Kılıç të kthejnë një faqe të pastër? A do të mjaftojë dashuria e tyre për njëri-tjetrin për të kapërcyer pengesat mes tyre? Në skuadrën e saj; Ndërkohë që ka emra me vlerë si Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Halil Babür, Bige Önal dhe Tilbe Saran e Arif Pişkin, Aydın Bulut është ulur në karrigen e regjisorit.
Yaban Çiçekleri seriale shqip
seriale turke
seriale turke me titra shqip
Yaban Çiçekleri shqip
seriale turke shqip
Yaban Çiçekleri me titra shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close