Reklam

Yuz Yillik Mucize Shqip

Shiko Yuz Yillik Mucize

Overview
Yuz Yillik Mucize, Njëqind vjet mrekulli është një serial televiziv dramatik turk i nënshkruar nga OGM Pictures, episodi i parë i të cilit u publikua më 23 mars 2023, me regji nga Hilal Saral dhe shkruar nga Nuran Evren Shit. Birkan Sokullu dhe Ebru Şahin ndajnë rolet kryesore. Seriali përfundoi me episodin e tij të 13-të, i cili u publikua më 15 qershor 2023.
Yuz Yillik Mucize shiko
seriale Yuz Yillik Mucize
seriale turk
shiko serile
Yuz Yillik Mucize shiko
seriale shqip
seriale turke
seriale turke me titra shqip
shqip
seriale turke shqip
me titra shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close