Reklam

Ramo Shqip

Shiko Ramo

Overview
Ramo është një serial televiziv aksion dhe dramë i prodhuar nga Turqia i nënshkruar nga BKM, episodi i parë i të cilit u transmetua më 14 janar 2020, me regji nga Çağatay Tosun dhe shkruar nga treshja Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu dhe Birol Tezcan.[1] Ramo, i luajtur nga Murat Yıldırım, aktori kryesor i serialit, është fiksionalizuar nga një personazh real. Seriali, i cili përbëhej nga 2 sezone, përfundoi me episodin e tij të 40-të të transmetuar më 16 Prill 2021.
Ramo shiko
episodi i fundit
seriale turke
Ramo me titra shqip
gjitha
Ramo serialet
Ramo gjuhen Shqipe
cilat Seriale
Ramo shikoj
shikojnë Ramo
Ramo episodi i fundit
Shiko Ramo 110.Episode Shqip
Shiko Ramo 109.Episode Shqip
Shiko Ramo 108.Episode Shqip
Shiko Ramo 107.Episode Shqip
Shiko Ramo 106.Episode Shqip
Shiko Ramo 105.Episode Shqip
Shiko Ramo 104.Episode Shqip
Shiko Ramo 103.Episode Shqip
Shiko Ramo 102.Episode Shqip
Shiko Ramo 100.Episode Shqip
Shiko Ramo 99.Episode Shqip
Shiko Ramo 98.Episode Shqip
Shiko Ramo 97.Episode Shqip
Shiko Ramo 96.Episode Shqip
Shiko Ramo 95.Episode Shqip
Shiko Ramo 94.Episode Shqip
Shiko Ramo 93.Episode Shqip
Shiko Ramo 92.Episode Shqip
Shiko Ramo 91.Episode Shqip
Shiko Ramo 90.Episode Shqip
Shiko Ramo 88.Episode Shqip
Shiko Ramo 87.Episode Shqip
Shiko Ramo 86.Episode Shqip
Shiko Ramo 85.Episode Shqip
Shiko Ramo 84.Episode Shqip
Shiko Ramo 83.Episode Shqip
Shiko Ramo 82.Episode Shqip
Shiko Ramo 81.Episode Shqip
Shiko Ramo 80.Episode Shqip
Shiko Ramo 79.Episode Shqip
Shiko Ramo 78.Episode Shqip
Shiko Ramo 77.Episode Shqip
Shiko Ramo 75.Episode Shqip
Shiko Ramo 74.Episode Shqip
Shiko Ramo 73.Episode Shqip
Shiko Ramo 72.Episode Shqip
Shiko Ramo 71.Episode Shqip
Shiko Ramo 70.Episode Shqip
Shiko Ramo 69.Episode Shqip
Shiko Ramo 68.Episode Shqip
Shiko Ramo 67.Episode Shqip
Shiko Ramo 66.Episode Shqip
Shiko Ramo 65.Episode Shqip
Shiko Ramo 64.Episode Shqip
Shiko Ramo 63.Episode Shqip
Shiko Ramo 62.Episode Shqip
Shiko Ramo 61.Episode Shqip
Shiko Ramo 60.Episode Shqip
Shiko Ramo 59.Episode Shqip
Shiko Ramo 58.Episode Shqip
Shiko Ramo 57.Episode Shqip
Shiko Ramo 56.Episode Shqip
Shiko Ramo 55.Episode Shqip
Shiko Ramo 54.Episode Shqip
Shiko Ramo 53.Episode Shqip
Shiko Ramo 51.Episode Shqip
Shiko Ramo 50.Episode Shqip
Shiko Ramo 49.Episode Shqip
Shiko Ramo 48.Episode Shqip
Shiko Ramo 47.Episode Shqip
Shiko Ramo 46.Episode Shqip
Shiko Ramo 45.Episode Shqip
Shiko Ramo 44.Episode Shqip
Shiko Ramo 43.Episode Shqip
Shiko Ramo 42.Episode Shqip
Shiko Ramo 41.Episode Shqip
Shiko Ramo 39.Episode Shqip
Shiko Ramo 38.Episode Shqip
Shiko Ramo 37.Episode Shqip
Shiko Ramo 36.Episode Shqip
Shiko Ramo 35.Episode Shqip
Shiko Ramo 34.Episode Shqip
Shiko Ramo 33.Episode Shqip
Shiko Ramo 32.Episode Shqip
Shiko Ramo 31.Episode Shqip
Shiko Ramo 30.Episode Shqip
Shiko Ramo 29.Episode Shqip
Shiko Ramo 28.Episode Shqip
Shiko Ramo 27.Episode Shqip
Shiko Ramo 26.Episode Shqip
Shiko Ramo 25.Episode Shqip
Shiko Ramo 24.Episode Shqip
Shiko Ramo 23.Episode Shqip
Shiko Ramo 22.Episode Shqip
Shiko Ramo 21.Episode Shqip
Shiko Ramo 20.Episode Shqip
Shiko Ramo 19.Episode Shqip
Shiko Ramo 18.Episode Shqip
Shiko Ramo 17.Episode Shqip
Shiko Ramo 16.Episode Shqip
Shiko Ramo 12.Episode Shqip
Shiko Ramo 11.Episode Shqip
Shiko Ramo 10.Episode Shqip
Shiko Ramo 9.Episode Shqip
Shiko Ramo 8.Episode Shqip
Shiko Ramo 7.Episode Shqip
Shiko Ramo 6.Episode Shqip
Shiko Ramo 5.Episode Shqip
Shiko Ramo 4.Episode Shqip
Shiko Ramo 3.Episode Shqip
Shiko Ramo 2.Episode Shqip
Shiko Ramo 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close