Reklam

Bay Yanlis Shqip

Shiko Bay Yanlis

Overview
Bay Yanlis, Zoti gabim është një serial turk në zhanrin e komedisë romantike, prodhuar nga Gold Film, me aktorë Can Yaman dhe Ozge Gürel. Episodi i tij i parë u transmetua në 26 qershor, dhe episodi i tij i fundit u transmetua më 2 tetor 2020. Ozgur Atasoy është një burrë i ri dhe i pashëm 30 vjeç, pronar i një prej restoranteve të njohura në Stamboll. Ai bën një jetë të lirë, nuk merr asgjë seriozisht pasi pushoi së besuari gratë që e tradhtuan. Dhe Ezgi, përkundrazi, e merr gjithçka seriozisht, përpiqet të ndihmojë të gjithë, madje edhe duke sakrifikuar veten, beson në dashurinë e madhe dhe dëshiron të krijojë një fole komode familjare. Megjithatë, ajo nuk mund të bëjë asgjë. Në moshën 30-vjeçare, Ezgi dëshpërohet, duke besuar se koha po ikën dhe ajo ende nuk mund të gjejë një burrë të përshtatshëm. Një ditë Ozgur, të cilin e takuan rastësisht, duke u futur në të njëjtën taksi, merr përsipër ta ndihmojë - ai do t'i shpjegojë se çfarë gabimesh bën dhe si të sillet. Ozgyur, duke i mësuar Ezgi-t mençurinë e komunikimit me përfaqësuesit e seksit të kundërt, bie në dashuri me të pa e vënë re. Dhe ajo është e tij.
Bay Yanlis shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
Bay Yanlis gjitha serialet
Bay Yanlis shikoj
shikojnë
Bay Yanlis episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close