Reklam

Yan Oda Shqip

Shiko

Overview
Yan Oda Sevgi Ersoy (Şevval Sam), karriera e së cilës ka rënë kur ishte një prezantuese e famshme programesh, martohet papritur me Fikret Alabey (Caner Cindoruk), një nga biznesmenët kryesorë të vendit. Kjo martesë e papritur krijon një efekt tronditës te të gjithë. Sevgi dhe Fikreti kanë pasur të dy martesa të pakënaqura edhe më parë. Nuk do të jetë e lehtë për çiftin që tashmë duan të jetojnë pranverën e dytë, të arrijnë ëndrrat e tyre. Sepse kur dy prej tyre martohen, kjo do të thotë se familjet e tyre shumë të ndryshme bashkohen. Fakti që këto dy familje diametralisht të kundërta fillojnë të jetojnë nën të njëjtën çati, do të krijojë probleme më të mëdha nga sa prisnin Sevgi dhe Fikreti dhe do të ndryshojë jetën e të gjithë anëtarëve të familjes, veçanërisht nënës së tyre, e cila reagon shumë për këtë martesë. Sidomos fëmijët e tyre, të cilët duhej të jetonin në dhomat e njëri-tjetrit; Taylan (Onur Seyit Yaran) dhe Şelale (Derya Pınar Ak)
Yan Oda seriale shqip
seriale turke
seriale turke me titra shqip
shqip
seriale turke shqip
Yan Oda me titra shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close