Reklam

Ne Gemiler Yaktim Shqip

Shiko Ne Gemiler Yaktim

Overview
Ne Gemiler Yaktim është një serial televiziv dramatik turk i nënshkruar nga Ay Yapım, episodi i parë i të cilit u transmetua më 4 dhjetor 2023, me regji nga Altan Dönmez dhe skenar nga Banu Kiremitçi Bozkurt. Rolet kryesore janë Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan. Kolçak Köstendil dhe Berk.Hakman aksionet. Seriali përfundoi me episodin e tij të 8-të, i cili u transmetua më 28 janar 2024.
Ne Gemiler Yaktim shiko
seriale
seriale turk
Ne Gemiler Yaktim shiko serile
shiko
Ne Gemiler Yaktim seriale shqip
seriale turke
seriale turke me titra shqip
shqip
seriale turke shqip
Ne Gemiler Yaktim me titra shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close