Reklam

Hudutsuz Sevda Shqip

Shiko

Overview
Hudutsuz Sevda, Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), i cili humbi babanë e tij si fëmijë i vogël për shkak të një gjakmarrjeje dhe u internua në Stamboll, kthehet në vendlindjen e tij në rajonin e Detit të Zi 20 vjet më vonë si një i ri i pashëm dhe i fortë. Këtu ai do të martohet me vajzën që dashuron, Yasemin (Biran Damla Yılmaz), dhe do të krijojë jetën e tij të re. Por kjo që ndodhi nuk e lejon këtë. Jeta e Halil İbrahimit, i cili është në një udhëtim hakmarrjeje, do të ndryshojë tërësisht me paraqitjen e Zeynep (Miray Daner), një prej Letos. ZHANRI: DRAMA KOMPANIA PRODHUESE: MEDYAPIM PRODHUESI: FATİH AKSOY DREJTOR: MURAT ÖZTÜRK Skenari: BAHADIR ÖZDENER
Hudutsuz Sevda
seriale shqip
Hudutsuz Sevda seriale turke
seriale turke me titra shqip
Hudutsuz Sevda shqip
seriale turke shqip
Hudutsuz Sevda me titra shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 102.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 101.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 100.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 99.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 98.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 97.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 96.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 95.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 94.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 93.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 92.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 91.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 90.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 89.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 88.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 87.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 86.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 85.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 84.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 83.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 82.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 81.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 80.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 79.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 78.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 77.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 76.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 75.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 74.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 73.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 72.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 71.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 70.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 69.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 68.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 67.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 66.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 65.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 64.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 63.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 62.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 61.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 60.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 59.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 58.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 57.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 56.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 55.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 54.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 53.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 52.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 51.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 50.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 49.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 48.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 47.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 46.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 45.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 44.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 43.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 42.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 41.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 40.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 39.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 38.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 37.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 36.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 35.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 34.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 33.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 32.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 31.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 30.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 29.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 28.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 27.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 26.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 25.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 24.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 23.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 22.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 21.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 20.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 19.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 18.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 17.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 16.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 15.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 14.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 13.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 12.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 11.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 10.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 9.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 8.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 7.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 6.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 5.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 4.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 3.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 2.Episode Shqip
Shiko Hudutsuz Sevda 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close