Reklam

Tas Kagit Makas Shqip

Shiko

Overview
Në tregimin që zhvillohet në një rend ku e drejta nuk është e fortë, por e forta është e drejtë; Tregohet beteja e madhe për drejtësi e zhvilluar nga një i ri i pafajshëm në një lagje të varfër kundër pronarëve të vërtetë të rendit. Umut, i cili ka një aftësi të jashtëzakonshme kujtese, kujton çdo moment që përjeton deri në detajet më të vogla. Ai e përdor sërish këtë super kujtesë në luftën e tij për të vërtetuar pafajësinë e babait të tij. Alev, të cilin e takoi në një mënyrë plot ngjarje në autobusin e qytetit, bëhet mbështetësi më i madh i kërkimit të Umutit për drejtësi për babain e tij. Haruni, me inteligjencën e tij të shkëlqyer dhe strukturën e thellë, dhe Feciri, një sociopat i pandreqshëm, janë në anën tjetër të kësaj lufte. Në ndryshimin e ekuilibrit mes këtyre forcave, ne do të shikojmë betejën për drejtësi të bërë nga Umut, i cili vendos jetën e tij në linjë për të atin që ka sëmundjen Alzheimer.
shiko Tas Kagit Makas
seriale shqip
seriale turke
seriale turke me titra shqip
shqip
seriale turke shqip
me titra shqip
Tas Kagit Makas shqip
Shiko Tas Kagit Makas 42.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 41.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 40.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 39.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 38.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 37.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 36.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 35.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 34.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 33.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 32.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 31.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 30.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 29.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 28.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 27.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 26.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 25.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 24.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 23.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 22.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 21.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 20.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 19.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 18.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 17.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 16.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 15.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 14.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 13.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 12.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 11.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 10.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 9.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 8.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 7.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 6.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 5.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 4.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 3.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 2.Episode Shqip
Shiko Tas Kagit Makas 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close