Reklam

Ates kuslari Shqip

Shiko Ates kuslari

Overview
Ates kuslari është një serial televiziv turk dramë i nënshkruar nga Bozdağ Film, episodi i parë i të cilit u transmetua më 13 janar 2023, me regji nga Benal Tairi dhe me shkrim nga Ayşe Ferda Eryılmaz dhe Nehir Erdem. Rolet kryesore ndahen nga İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik dhe Burak Tozkoparan.
Ates kuslari shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
gjuhen Shqipe
cilat Seriale
Ates kuslari shikoj
shikojnë
Ates kuslari episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close