Reklam

Ah Nerede Shqip

Shiko Ah Nerede

Overview
Ah nerede , nënshkruar nga 10. Ev Yapım, episodi i parë u transmetua më 1 korrik 2022, seriali televiziv komedi romantike i prodhuar nga Turqia me regji nga Bülent İşbilen, me shkrim nga Kübra Sülün dhe Meryem Demirli, me Nil Keser dhe Oktay Çubuk. Seriali është një përshtatje e filmit të Orhan Aksoy të vitit 1975 Ah Where. Seriali përfundoi me episodin e tij të 7-të të publikuar më 19 gusht 2022.
Ah Nerede shiko seriale
Ah Nerede seriale turke
me titra shqip
Ah Nerede gjitha serialet
gjuhen Shqipe
Ah Nerede cilat Seriale
shikoj
shikojnë
Ah Nerede episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close