Reklam

Kazara Ask Shqip

Shiko Kazara Ask

Overview
Kazara Ask: Një vajzë e re e bukur që ëndërron të jetë e lumtur duke u martuar me burrin që do pas mbarimit të universitetit... Një djalë i ri dhe i pashëm nga trashëgimtarët e një familjeje të pasur... Rrugët e këtyre dy të rinjve, që ndjekin lumturinë. me shpresat dhe ëndrrat e tyre, kryqëzohen papritur pas një aksidenti... Me Şimalin nga Artvini (Sude Zülal Güler), aventurat e Gaziantepli Civan (Ümit Kantarcılar), të nisura rastësisht, zvarriten në një dimension krejt tjetër me gënjeshtrat dhe të papriturat. Ngjarjet... Asgjë nuk do të jetë më e njëjta për familjen Şimal dhe Karadeniz, as për familjen Civan dhe Saydam...
Kazara Ask
shiko
episodi i fundit
seriale turke
me titra shqip
gjitha
serialet
gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj
shikojnë
episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close