Reklam

Vuslat Shqip

Shiko Vuslat

Overview
Vuslat është një serial televiziv dramë dhe aksion i prodhuar nga Turqia, i nënshkruar nga A23 Medya, i cili filloi transmetimin në TRT 1 më 7 janar 2019, me regji të Murat Onbul dhe skenar të Betül Yağsagan. Seriali, i përbërë nga 2 sezone, përfundoi me episodin e 44-të të publikuar më 9 Mars 2020.
Vuslat
Vuslat shiko seriale
seriale turke
Vuslat me titra shqip
gjitha serialet
Vuslat shikoj
shikojnë Vuslat
Vuslat episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close