Reklam

Sevmek Zamani Shqip

Shiko Sevmek Zamani

Overview
Koha për dashuri është një film bardh e zi i vitit 1965 nga Metin Erksan. Tema e filmit është të biesh në dashuri me imazhin. Tregohet historia e Halilit, piktorit dhe Meralit, pronares së pikturës, të cilët bien në dashuri me pikturën e një gruaje të varur në murin e një shtëpie që ai filloi ta pikturonte. Filmi nuk mund të shfaqej sepse nuk mund të gjente distributor për shkak të kuptimit jokonvencional kinematografik, subjektit dhe mënyrës së trajtimit të temës në kohën kur u xhirua. Megjithatë, ajo u admirua nga ata që patën mundësinë ta shikojnë për shkak të inovacionit dhe paraleles me kinemanë evropiane të së njëjtës periudhë dhe me kalimin e kohës fitoi një status kulti.
Sevmek Zamani
shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj
shikojnë
episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close