Reklam

Bambaska Biri Shqip

Shiko Bambaska Biri

Overview
Bambaska Biri Vrasja brutale e Hamdi Atılbay në pyll bashkon rrugët e prokurores së re Leyla, e cila dëshiron të lërë pas të kaluarën e saj të ndërlikuar dhe të vendosë një rend të ri, dhe Kenan, një gazetare ambicioze që ka një jetë të rregullt dhe të famshme. Megjithatë, kjo vrasje paralajmëron shkatërrimin jo vetëm të dashurisë së tyre, por edhe të së vërtetës që ata dinë për jetën e tyre. PRODHIMI: TIMS&B PRODUCTIONS PRODHUESI: TİMUR SAVCI & BURAK SAĞYAŞAR DREJTOR: NESLİHAN YEŞİLYURT Skenari: ETHEM ÖZIŞIK TREGIMI: ETHEM ÖZIŞIK, ONUR ŞENER, LOKMAN MARAL, Seçil ÇÖMLEKÇİ
bambaska biri
titra shqip
seriale shqip
seriale turke
seriale turke me titra shqip
Bambaska Biri shqip
Bambaska Biri seriale turke shqip
Bambaska Biri me titra shqip
Shiko Bambaska Biri 48.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 47.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 46.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 45.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 44.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 43.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 42.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 41.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 40.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 39.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 38.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 37.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 36.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 35.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 34.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 33.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 32.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 31.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 30.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 29.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 28.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 27.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 26.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 25.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 24.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 23.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 22.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 21.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 20.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 19.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 18.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 17.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 16.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 15.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 14.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 13.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 12.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 11.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 10.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 9.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 8.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 7.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 6.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 5.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 4.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 3.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 2.Episode Shqip
Shiko Bambaska Biri 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close