Reklam

Sen Çal Kapimi Shqip

Shiko Sen Çal Kapimi

Overview
Dashuria është në ajër (Sen Çal Kapimi) është një serial televiziv turk, i transmetuar në Fox nga 8 korriku 2020 deri më 8 shtator 2021. Në Itali seriali u transmetua në Canale 5 nga 31 maj 2021 deri më 5 prill 2022 gjatë ditës. Eda Yıldız vjen nga një familje e varfër dhe të gjitha shpresat e saj i vendos te arsimimi. Për shkak të arkitektit të pasur Serkan Bolat ai humbet bursën e tij ndërkombëtare dhe nuk arrin të përfundojë diplomën. Serkan Bolat i ofron rikthimit të bursës së Edës nëse ajo do të pretendojë të jetë e fejuara e tij për dy muaj. Edhe pse Eda fillimisht e refuzon ofertën e burrit për shkak se e urren atë, ajo detyrohet ta pranojë. Duke pretenduar se janë fejuar, Serkani dhe Eda fillojnë të jetojnë një histori dashurie, por për të arritur te martesa dhe lumturia e pritur, ka shumë rrugë për të bërë: nga një e vërtetë e fshehur, tek një PR i fiksuar pas Serkanit, një gjyshe jashtë programeve, një e papritur. dasmë, një humbje e kujtesës për një nga zbulimet e mëdha që do të ndikojë në rrugën e historisë së protagonistëve.
Sen Çal Kapimi
shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
shikoj
shikojnë
episodi i fundit
Shiko Sen Çal Kapimi 156.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 155.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 154.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 153.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 152.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 151.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 150.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 149.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 148.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 147.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 146.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 145.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 144.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 143.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 142.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 141.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 140.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 139.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 138.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 137.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 136.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 135.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 134.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 133.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 132.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 131.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 130.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 129.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 128.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 127.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 126.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 125.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 124.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 123.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 122.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 121.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 120.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 119.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 118.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 117.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 116.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 115.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 114.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 113.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 112.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 111.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 110.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 109.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 108.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 107.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 106.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 105.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 104.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 103.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 102.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 101.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 100.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 99.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 98.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 97.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 96.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 95.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 94.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 93.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 92.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 91.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 90.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 89.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 88.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 87.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 86.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 85.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 84.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 83.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 82.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 81.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 80.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 79.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 78.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 77.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 76.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 75.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 74.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 73.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 72.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 71.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 70.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 69.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 68.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 67.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 66.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 65.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 64.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 63.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 62.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 61.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 60.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 59.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 58.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 57.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 56.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 55.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 54.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 53.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 52.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 51.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 50.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 49.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 48.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 47.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 46.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 45.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 44.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 43.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 42.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 41.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 40.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 39.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 38.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 37.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 36.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 35.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 34.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 33.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 32.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 31.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 30.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 29.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 28.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 27.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 26.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 25.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 24.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 23.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 22.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 21.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 20.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 19.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 18.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 17.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 16.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 15.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 14.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 13.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 12.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 11.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 10.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 9.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 8.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 7.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 6.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 5.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 4.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 3.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 2.Episode Shqip
Shiko Sen Çal Kapimi 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close