Reklam

Kimse Bilmez Shqip

Shiko Kimse Bilmez

Overview
Kimse Bilmez (Hijet e së kaluarës) është një telenovel turke, prodhuar nga Baba Yapım dhe transmetuar në ATV, nga 11 qershori deri më 29 dhjetor 2019, në 27 episode, me regji nga Hakan Eren dhe bashkëpunim me Kartal Çidamlı. Ai përmban paraqitje të ftuara nga Keremcem, Özgü Kaya, Burak Serdar Şanal dhe Zeynep Elçin. Komploti turk u njoftua në Angola dhe Mozambik nga kanali televiziv me pagesë Zap Novelas, për të dhënë premierë më 8 shtator 2020.
Kimse Bilmez
shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
shikoj
shikojnë
episodi i fundit
Shiko Kimse Bilmez 76.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 75.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 74.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 73.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 72.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 71.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 70.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 69.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 68.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 67.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 66.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 65.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 64.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 63.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 62.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 61.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 60.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 59.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 58.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 57.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 56.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 55.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 54.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 53.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 52.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 51.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 50.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 49.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 48.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 47.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 46.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 45.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 44.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 43.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 42.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 41.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 40.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 39.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 38.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 37.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 36.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 35.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 34.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 33.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 32.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 31.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 30.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 29.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 28.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 27.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 26.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 25.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 24.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 23.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 22.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 21.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 20.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 19.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 18.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 17.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 16.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 15.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 14.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 13.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 12.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 11.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 10.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 9.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 8.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 7.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 6.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 5.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 4.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 3.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 2.Episode Shqip
Shiko Kimse Bilmez 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close