Reklam

Fatma Shqip

Shiko Fatma

Overview
Fatma është një serial televiziv dramatik turk i vitit 2021, i drejtuar nga Özer Feyzioğlu dhe Özgür Önürme dhe me protagonistë Burcu Biricik, Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak dhe Hazal Türesan. Shfaqja u publikua në Netflix më 27 Prill 2021, i përbërë nga një sezon për gjithsej 6 episode. Ajo u xhirua dhe u filmua në Stamboll, Turqi, dhe tregon historinë e një pastruese e cila përfshihet në një rrugë të rrezikshme ku përfshihen kriminelë dhe të jashtëligjshëm për të gjetur burrin e saj. Duke punuar si pastruese, jeta e Fatmës merr një kthesë krejt tjetër me zhdukjen e papritur të bashkëshortit të saj Zaferit, i cili së fundmi doli nga burgu. Në përpjekjen e saj për të gjetur të shoqin, Fatma e gjen veten në mënyrë të papritur duke kryer një vrasje. Lidhjet e burrit të saj me kriminelë dhe të jashtëligjshëm përbëjnë një rrezik të madh për jetën e Fatmës. Për të mbijetuar, Fatma nuk ka zgjidhje tjetër veçse të vazhdojë të eliminojë armiqtë e saj. Teksa vazhdon të vrasë e maskuar duke përdorur pamjen e saj si pastruese, Fatma e kthen këtë situatë në një ritual hakmarrjeje për atë që ka përjetuar në jetën e saj.
Fatma shiko seriale
Fatma seriale turke
Fatma me titra shqip
Fatma gjitha serialet
Fatma gjuhen Shqipe
Fatma cilat Seriale
shikoj
Fatma shikojnë
Fatma episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close