Reklam

Kuzgun Shqip

Shiko Kuzgun

Overview
Kuzgun (përkth. "Raven") është një serial televiziv turk thriller që filloi të transmetohej në Star TV më 13 shkurt 2019, shkruar nga Burcu Görgün Toptaş dhe Özlem Yılmaz, me regji nga Bahadır İnce dhe me Barış Arduç dhe Burcu Biricik. Ai përfundoi me episodin e 21-të të lëshuar më 16 tetor 2019, duke bërë një finale. Shfaqja u shfaq premierë në Afrikën e Jugut si Voelvry. Kuzgun është një djalë 8-vjeçar, babai i të cilit është një oficer policie i besuar. A15.02.2023i ka një jetë të lumtur dhe modeste së bashku me prindërit, vëllezërit dhe motrat e tij. Në një natë kur babai i Kuzgun, Jusuf dhe kolegu i tij Rifat janë në një mision për të kapur Sheref, një bos droge. Sherifi i ofron ryshfet Jusufit, por ai nuk pranon, megjithatë Rifati pranon dhe tradhton kolegun e tij. Pas kësaj ai bëhet krahu i djathtë i Sherefit, ndërsa babai i Kuzgun shkon në burg. Banda e baronit kërkon një kasetë dhe shkon pas familjes së Jusufit. Ata marrin Kuzgun, por ky i fundit arrin t'u shpëtojë. Ai nuk mund ta gjejë familjen e tij në shtëpi dhe duhet të mbijetojë në rrugë. 20 vjet më vonë, Kuzgun është gati për hakmarrje. Një person i zakonshëm këshillon Kuzgun të harrojë të gjitha dhimbjet gjatë fëmijërisë. Megjithatë Kuzgun preferon të mos harrojë dhe të shndërrohet në një shpatë hakmarrjeje. Kuzgun bën një plan për t'u bashkuar me bandën e Rifat dhe më pas bëhet njeriu më i fuqishëm në Stamboll. Për të arritur qëllimin ai shkon pas vajzës së tij, Dilës. Dila është një vajzë që jeton në Londër dhe punon si avokate. Ajo nuk e pranon punën e babait të saj Rifatit dhe vëllait të saj Aliut. Ajo e di që pasuria e familjes së saj vjen nga puna e paligjshme e babait të saj. Për të takuar Dilën, Kuzgun bëhet truproja e saj pa zbuluar identitetin e tij dhe i shpëton jetën. Pas kësaj ai fiton besimin e saj dhe me ndihmën e saj fillon të punojë në bandën e Rifatit. Ndryshe nga historitë e tjera të hakmarrjes, Kuzgun zbulon identitetin e tij që në takimin e parë. Ai tregon qartë se e ka duruar dhimbjen për 20 vite dhe tani kërkon pjesën e tij dhe të babait në biznesin e drogës.
Kuzgun
Raven
shiko
episodi i fundit
seriale turke
me titra shqip
gjitha
serialet
Kuzgun gjuhen Shqipe
cilat Seriale
Kuzgun shikoj
shikojnë
Kuzgun episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close