Reklam

Icimizden Biri Shqip

Shiko Icimizden Biri

Overview
içimizden biri : Një prej nesh është një serial televiziv turk në zhanrin e dashurisë, komedisë dhe dramës, me regji dhe skenar nga Ersoy Güler, episodi i parë i të cilit u transmetua më 12 shtator 2021, i nënshkruar nga Process Film. Rolet kryesore në serial janë Bora Akkaş, Özge Yağız, Mustafa Avkıran, Derya Alabora, Benian Dönmez dhe Renan Bilek. Seriali përfundoi me episodin e tij të 6-të, i cili u publikua më 19 tetor 2021.
Icimizden Biri
shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
shikoj
shikojnë
episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close