Reklam

Kasaba Doktoru Shqip

Shiko Kasaba Doktoru

Overview
Kasaba Doktoru : Doktor i qytetit është një serial televiziv turk mjekësor, dramatik dhe romantik i nënshkruar nga ARC Film, episodi i parë i të cilit u transmetua më 8 Prill 2022. Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş dhe Hazal Subaşı ndajnë rolet kryesore. Seriali është një prodhim i Koresë së Jugut nga Dr. Përshtatur nga seriali romantik televiziv. Seriali, i cili përbëhej nga 2 sezone, përfundoi me episodin e 32-të të publikuar më 18 janar 2023.
Kasaba Doktoru
shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
shikoj
shikojnë
Doktor episodi i fundit
Shiko Kasaba Doktoru 361.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 45.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 44.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 43.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 42.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 41.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 40.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 39.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 38.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 37.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 35.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 34.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 33.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 32.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 31.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 30.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 29.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 28.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 27.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 26.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 25.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 24.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 23.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 22.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 21.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 20.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 19.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 18.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 17.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 16.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 15.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 14.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 13.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 12.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 11.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 10.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 9.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 8.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 7.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 6.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 5.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 4.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 3.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 2.Episode Shqip
Shiko Kasaba Doktoru 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close