Reklam

Cocukluk Shqip

Shiko Cocukluk

Overview
Çocukluk , Medyapım and MF Productions është një serial televiziv turk dramë i shkruar nga Ebru Hacıoğlu dhe Verda Pars, episodi i parë i të cilit u transmetua më 9 tetor 2020, me regji nga Nadim Power në 6 episode dhe Koray Kerimoglu nga episodi i 7-të. Seriali përfundoi me episodin e tij të 11-të, i cili u publikua më 25 dhjetor 2020.
Cocukluk shiko
episodi i fundit
seriale turke
me titra shqip
gjitha
serialet
gjuhen Shqipe
Cocukluk Seriale
Cocukluk shikoj
Cocukluk shikojnë
Cocukluk episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close