Reklam

Hekimoglu Shqip

Shiko Hekimoglu

Overview
Hekimoglu, Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen) është një mjek i famshëm që punon në një spital themelor, i specializuar në sëmundjet infektive dhe nefrologji. Ai shëron pacientë të vështirë për t'u diagnostikuar në departamentin e tij me një ekip njerëzish që ai zgjedh. Ai ndjek serialin për mjekët. Drejtoresha e spitalit İpek (Ebru Özkan), e cila është emocionalisht e largët me pacientët e saj, beson në gjetjet shkencore dhe jo në ato që thuhen, i do enigmat dhe është indiferente ndaj rregullave dhe ligjeve të spitalit kur bëhet fjalë për diagnostikimin dhe trajtimin, është gjithashtu shoqja e saj nga Fakulteti i Mjekësisë dhe shoqja e saj e ngushtë, specialiste e Onkologjisë, e vë Orhanin (Okan Yalabık) në situata të vështira. Mehmet Ali (Kaan Yıldırım), Zeynep (Damla Colbay) dhe Emre (Aytaç Şaşmaz), të cilët përbëjnë ekipin dhe kanë prejardhje shumë të ndryshme nga njëri-tjetri, janë në një garë me njëri-tjetrin për të fituar favorin e Hekimoglu.
Hekimoglu shiko
episodi i fundit
seriale turke
me titra shqip
gjitha
serialet
doktor gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj
Hekimoglu shikojnë
episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close