Reklam

Merjem Shqip

Shiko Merjem

Overview
Meryem është një serial televiziv turk në zhanrin e dashurisë dhe dramës, i nënshkruar nga TMC Film, prodhuar nga Erol Avcı dhe me regji nga Barış Erçetin, me aktorë Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç dhe Cemal Toktaş. Seriali përfundoi me episodin e tij të 30-të të publikuar më 28 shkurt 2018.
Merjem
Meryem shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
Merjem gjitha serialet
Merjem gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj
shikojnë
Merjem episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close