Reklam

Kralice Shqip

Shiko Kralice

Overview
Kralice, Mbretëresha është një serial televiziv dramatik turk i drejtuar nga Cevdet Mercan, episodi i parë i të cilit u transmetua më 22 mars 2023, i nënshkruar nga Mednova. Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci dhe Özgün Karaman ndajnë rolet kryesore.
kralice shiko
shiko serile kralice
kralice shqip
shqip seriale
shiko kralice
seriale shqip
seriale turke
seriale turke me titra shqip
shqip
seriale turke shqip
me titra shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close