Reklam

Benim hayatim Shqip

Shiko Benim hayatim

Overview
Benim Hayatım (Shqip: Jeta Ime) është një serial televiziv turke prodhuar nga BVB Yapım, shkruar nga Sadettin Tolan dhe Ali Buhara Mete, me regji nga Orkun Çatak, episodi i parë i të cilit u transmetua më 31 tetor 2021. Hajati, e cila erdhi në Stamboll me të atin Okesh për ëndrrat e saj, merr pjesë në konkursin e modës të Harisoglu Holding. Pronari i mbajtjes Jëllmaz e gjen veten në një rreth hakmarrjeje kur shfaqet armiku i vjetër i babait të tij. Propozimi i papritur i Jëllmazit për martesë, i cili dëshiron të jetë një familje e madhe, do të ketë një efekt bombë për të gjithë.
Benim hayatim shiko
episodi i fundit
seriale turke
me titra shqip
gjitha
serialet
gjuhen Shqipe
Benim hayatim cilat Seriale
shikoj
Benim hayatim shikojnë
Benim hayatim episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close