Reklam

Sifirinci Gun Shqip

Shiko Sifirinci Gun

Overview
Sifirinci gun : Dita zero është një serial televiziv turk në zhanrin detektiv, aksion dhe dramë, me regji nga Süleyman Mert Özdemir dhe me shkrim nga Atasay Koç, episodi i parë i të cilit u publikua më 28 dhjetor 2022, i nënshkruar nga Acun Medya. Rolet kryesore ndahen nga Engin Öztürk, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Damla Colbay dhe Sarp Akkaya.
Sifirinci Gun
Sifirinci Gun shiko seriale
seriale turke
Sifirinci Gun me titra shqip
Sifirinci Gun gjitha serialet
Sifirinci Gun shikoj
shikojnë Sifirinci Gun
Sifirinci Gun episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close