Reklam

Uzak Sehrin Masali Shqip

Shiko Uzak Sehrin Masali

Overview
Përralla e qytetit të largët është një serial televiziv dramatik i prodhuar nga Turqia, i nënshkruar nga 25 Films, episodi i parë i të cilit u publikua më 12 shtator 2021, me regji nga Mustafa Şevki Doğan dhe me shkrim nga Can Sinan. Luajnë Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar dhe Begüm Birgören. Seriali përfundoi me episodin e tij të 5-të, i cili u publikua më 14 tetor 2021. Tërmeti në rezidencën Demirkan atë natë trondit të gjithë gurët në jetën e Umay-t. Për Umay-n, e cila ka duruar prej vitesh mizorinë e burrit të saj Affan për fëmijët e saj, kjo ngjarje ishte pika e fundit. Ajo merr fëmijët e saj dhe largohet nga shtëpia. Ai strehohet në fshatin ku ka lindur dhe është rritur, në Eskitepe, tek motra e tij e madhe Sonay, me të cilën është ofenduar prej kohësh. Dy vëllezërit bashkojnë duart dhe lënë pas çdo inat. Ata do të fillojnë sërish baxhon e trashëgimisë familjare. Umay thjesht do të rregullojë jetën e tij, kur një burrë me një të kaluar të errët dhe plot mister shfaqet para tij. Tani fati i fëmijëve të saj dhe i vetes është në duart e këtij njeriu të rrezikshëm.
Uzak Sehrin Masali
shiko
episodi i fundit
seriale turke
me titra shqip
gjitha
serialet
gjuhen Shqipe
cilat Seriale
Uzak Sehrin Masali shikoj
shikojnë
Uzak Sehrin Masali episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close