Reklam

Baba Shqip

Shiko Baba

Overview
Baba është një serial televiziv dramatik i prodhuar nga Turqia, i nënshkruar nga Ay Yapım, episodi i parë i të cilit u transmetua më 15 shkurt 2022, me regji nga Çağrı Bayrak dhe shkruar nga Gökhan Horzum dhe Ekin Atalar. Haluk Bilginer dhe Tolga Saritas ndajnë rolet kryesore. Seriali, i cili përbëhej nga 2 sezone, përfundoi me episodin e tij të 30-të të publikuar më 27 dhjetor 2022.
baba shiko seriale
seriale turke
baba me titra shqip
baba gjitha serialet
baba shikoj
shikojnë
baba episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close