Reklam

Masumiyet Shqip

Shiko Masumiyet

Overview
Masumiyet (përkth. "Pafajësia") është një serial televiziv triller psikologjik dhe dramatik turk i drejtuar nga Ömür Atay dhe shkruar nga Sırma Yanık dhe prodhuar nga Faruk Targut. Ai luajti Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır dhe İlayda Alişan si personazhet kryesore.Premiera u shfaq më 24 shkurt 2021 dhe përfundoi më 24 maj 2021 me gjithsej 13 episode.
Masumiyet shiko
episodi i fundit
Masumiyet seriale turke
Masumiyet me titra shqip
gjitha
serialet
Pafajësia gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj Masumiyet
shikojnë
Pafajësia episodi i fundit
Pafajësia
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close