Reklam

Baraj Shqip

Shiko Baraj

Overview
Baraj është një serial televiziv dramatik turk i nënshkruar nga Medyapım dhe No Dokuz Productions, episodi i parë i të cilit u transmetua më 17 Mars 2020, me regji dhe skenar nga Hasan Tolga Pusat. Është versioni serial i filmit Dam të vitit 1977. Seriali përfundoi me episodin e tij të 39-të të publikuar më 11 maj 2021.
Baraj shiko seriale
Baraj seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
shikoj
shikojnë
Baraj episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close