Reklam

O kiz Shqip

Shiko O kiz

Overview
Kjo vajzë (turqisht: O Kız) është një serial televiziv dramatik turk i vitit 2022 i prodhuar nga Content House. Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşogullari janë në rolet kryesore. Seriali i parë u transmetua më 21 shtator 2022. Regjisori i serialit është Ozlem Gunkhan. Skenaristi i serialit është Syrma Yanyk. Zeynep, si mijëra vajza të reja, është një fenomen i rrjeteve sociale dhe ëndërron të heqë qafe jetën e saj të varfër. Ajo “ngre” edhe babanë e saj. Sepse një burrë 45-vjeçar ka emocionet dhe inteligjencën e një fëmije 5-vjeçar. Kadir është një fëmijë i vërtetë me batutat e tij fëminore dhe pajtimin e tyre. Kadir ka lindur si një “Provim” jo vetëm për prindërit, por edhe për fëmijët e tij.
O kiz
O kiz shiko seriale
seriale turke
O kiz me titra shqip
O kiz gjitha serialet
O kiz gjuhen Shqipe
O kiz cilat Seriale
O kiz shikoj
shikojnë O kiz
O kiz episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close