Reklam

Alef Shqip

Shiko Alef

Overview
Alef Shefi i Byrosë së Vrasjeve Settar dhe partneri i tij, Komisioneri Kemal, e gjejnë veten në botën e errët, shpirtërore dhe mistike të Stambollit pas një trupi të zbuluar në Bosfor. Ndërsa dy partnerët po ndjekin vrasësin serial, Yaşar, një pedagog në një universitet, bashkohet me ta. Ndërsa përpiqen të zgjidhin këtë sekuencë vrasjeje, fantazmat nga e kaluara nuk e lënë të qetë treshen.
alef shiko seriale
alef seriale turke
alef me titra shqip
gjitha serialet
gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj
shikojnë
alef episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close