Reklam

Ego Shqip

Shiko Ego

Overview
EGO është një dramë e nënshkruar nga Pastel Film, pjesa e parë e së cilës u publikua më 5 shkurt 2023, me regji nga Doğa Can Anafarta, shkruar nga Erkan Birgören dhe Tuna Görgün, me aktorë Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen dhe Rüya Helin Demirbulut. Është një serial turk. Përshtatur nga drama koreano-jugore e vitit 2014 Temptation.
Ego shiko seriale
Ego seriale turke
me titra shqip
Ego gjitha serialet
shikoj
Ego shikojnë
Ego episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close